محمد طهطاوى عضو فعال
عدد الرسائل : 98 العمر : 34 نقاط : 202 تاريخ التسجيل : 23/10/2011
| موضوع: طريقة عمل الفراخ البانيه بطريقة جديدة السبت يوليو 07, 2012 11:11 am | |
| [ b]عن تجربه شخصيه هتاكل صوابعك وراها ههههههه
المقادير:مقدارصدور فراخ مقدارفلفل وطماطم وليمون مقداربصل وملح وبهارات 1 علبةزبادي مقدارزيت او سمن التحضير:هل فكرتى فى ان تتبلى البانية بدون بيض ؟؟؟؟!!!!!!!! هل فكرتى فى طعم جديد للبانيه على ضمانتى ............... أضيفى الزبادى الى الفراخ سوف يعطيعا لون محمر سريعاً ... وسوف يجعل البانيه طرررررررررررى عند المضغ ..... وسوف يضيف مزازة الى الفراخ مما يجعلها تشهى مع الأرز أو المكرونه أو حتى البطاطس المحمرة ............ نبدأ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حاولى ان يوم تنظيف الفراخ يكون يوم مستقل حاولى ان تجعلى قطع البانيه متساوية ... وطبعاً الباقى من قطع الصدور..... سوف نستفيد منه عند الإنتهاء من تسوية حجم الصدور ... نجهز التدبيلة الجديدة بوضع كل المكونات فى الخلاط الا الفراخ والبقسماط ونضربهم جيداا ويمكن الإستغناء عن البيض نهائياً . ونضع الصدور فى التتبيلة لمدة ساعة ....... بعد ان تتشبع بالخلطة الجديدة (المضاف اليها الزبادى) نضعها فى البقسماط الخاص بالتحمير مع الضغط على الفراخ جيداً للتأكد انها تشبعت من البقسماط حتى لا تحترق من الداخل الطبخ: نضع الزيت فى المقلاة ثم نضع بعض عصير الليمون لاضافة نكهة خاصة ثم نضع الصدور ونقوم بتحميرها جيدا من الجانبين وبالهنا والشفا [/b] | |
|